Año: 2009
Journal Impact Factor (JIF): 1.3860
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
AGRICULTURE, MULTIDISCIPLINARY | SCIE | 6/45 | Q1 | T1 | D2 |
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 39/118 | Q2 | T1 | D4 |
CHEMISTRY, APPLIED | SCIE | 26/64 | Q2 | T2 | D4 |
Año: 2017
Journal Citation Indicator (JCI): 1,070
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
AGRICULTURE, MULTIDISCIPLINARY | 10/71 | Q1 | T1 | D2 | 86,62 |
CHEMISTRY, APPLIED | 11/73 | Q1 | T1 | D2 | 85,62 |
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 29/157 | Q1 | T1 | D2 | 81,85 |
Año:
2011
CiteScore:
2,500
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Agronomy and Crop Science | 59/272 | Q1 | T1 | D3 |
Food Science | 52/213 | Q1 | T1 | D3 |
Biotechnology | 95/207 | Q2 | T2 | D5 |
General Medicine | 1501/3161 | Q2 | T2 | D5 |
Nutrition and Dietetics | 49/104 | Q2 | T2 | D5 |
SJR año:
2009
Factor de Impacto:
0,872
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Agronomy and Crop Science | 40/300 | Q1 | T1 | D2 |
Food Science | 33/236 | Q1 | T1 | D2 |
Nutrition and Dietetics | 28/119 | Q1 | T1 | D3 |
Biotechnology | 73/223 | Q2 | T1 | D4 |
# | Autor | Afiliación |
---|---|---|
1 | Alma Mater Studiorum Università di Bologna (Italy) | |
2 | Bastante, Maria Jesus Cejudo | Universidad de Castilla-La Mancha (Spain) |
3 | Chinnici, Fabio | Alma Mater Studiorum Università di Bologna (Italy) |
4 | Natali, Nadia | Alma Mater Studiorum Università di Bologna (Italy) |
5 | Riponi, Claudio | Alma Mater Studiorum Università di Bologna (Italy) |