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Monitoring of chemical parameters of oxygen-treated musts during alcoholic fermentation and subsequent bottle storage of the resulting wines

Cejudo-Bastante, M. J. ; Hermosín-Gutiérrez, I.; Pérez-Coello, M. S.

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2013
Volumen: 236
Número: 1
Páginas: 77 - 88
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus521-12-2024
wos521-12-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2013

Journal Impact Factor (JIF): 1.3870

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE58/123Q2T2D5

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 0,720

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY62/157Q2T2D460,83

Año:

2013

CiteScore:

2,600

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Industrial and Manufacturing Engineering48/288Q1T1D2
Food Science64/238Q2T1D3
General Chemistry113/366Q2T1D4
Biotechnology104/224Q2T2D5
Biochemistry238/371Q3T2D7

SJR año:

2013

Factor de Impacto:

0,797

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science53/283Q1T1D2
Industrial and Manufacturing Engineering52/344Q1T1D2
Chemistry (miscellaneous)94/438Q1T1D3
Biotechnology83/261Q2T1D4
Biochemistry200/415Q3T2D5
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Agencia Código de Proyecto
Junta de Comunidades de Castilla-La ManchaPII2109-0245-6646
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Cejudo-Bastante, M. J. Universidad de Castilla-La Mancha (Spain)
2Hermosín-Gutiérrez, I.Universidad de Castilla-La Mancha (Spain)
3Pérez-Coello, M. S.Universidad de Castilla-La Mancha (Spain)