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Development and optimisation by means of sensory analysis of new beverages based on different fruit juices and sherry wine vinegar

Cejudo-Bastante, María Jesús; Rodríguez Dodero, M. Carmen; Durán Guerrero, Enrique ; Castro Mejías, Remedios; Natera Marín, Ramón; García Barroso, Carmelo

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2013
Volumen: 93
Número: 4
Páginas: 741 - 748
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus1013-11-2024
wos1013-11-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2013

Journal Impact Factor (JIF): 1.8790

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
AGRICULTURE, MULTIDISCIPLINARYSCIE7/56Q1T1D2
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE41/123Q2T1D4
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE25/71Q2T2D4

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,070

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
AGRICULTURE, MULTIDISCIPLINARY10/71Q1T1D286,62
CHEMISTRY, APPLIED11/73Q1T1D285,62
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY29/157Q1T1D281,85

Año:

2013

CiteScore:

3,400

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Agronomy and Crop Science46/291Q1T1D2
Food Science45/238Q1T1D2
Biotechnology81/224Q2T2D4
General Medicine1295/3233Q2T2D5
Nutrition and Dietetics48/108Q2T2D5

SJR año:

2013

Factor de Impacto:

0,852

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Agronomy and Crop Science50/334Q1T1D2
Food Science49/283Q1T1D2
Biotechnology77/261Q2T1D3
Nutrition and Dietetics47/123Q2T2D4
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Agencia Código de Proyecto
Consejeria de Educacion y Ciencia de la Junta de Comunidades de Castilla-La Mancha, y del Fondo Social Europeo-
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Cejudo-Bastante, María JesúsUniversidad de Cadiz (Spain)
2Rodríguez Dodero, M. CarmenUniversidad de Cadiz (Spain)
3Durán Guerrero, Enrique Universidad de Cadiz (Spain)
4Castro Mejías, RemediosUniversidad de Cadiz (Spain)
5Natera Marín, RamónUniversidad de Cadiz (Spain)
6García Barroso, CarmeloUniversidad de Cadiz (Spain)