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Modelling the effect of ascorbic acid, sodium metabisulphite and sodium chloride on the kinetic responses of lactic acid bacteria and yeasts in table olive storage using a specifically implemented Quasi-chemical primary model

Echevarria, R.; Bautista-Gallego, J. ; Arroyo-López, F. N.; Garrido-Fernández, A.

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2010
Volumen: 138
Número: 3
Páginas: 212 - 222
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus1121-12-2024
wos1121-12-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2010

Journal Impact Factor (JIF): 3.1430

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE7/128Q1T1D1
MICROBIOLOGYSCIE34/107Q2T1D4

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,310

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY19/157Q1T1D288,22
MICROBIOLOGY21/145Q1T1D285,86

Año:

2011

CiteScore:

5,800

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science6/213Q1T1D1
Safety, Risk, Reliability and Quality2/107Q1T1D1
General Medicine565/3161Q1T1D2
Microbiology19/119Q1T1D2

SJR año:

2010

Factor de Impacto:

1,610

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science9/246Q1T1D1
Medicine (miscellaneous)212/2840Q1T1D1
Safety, Risk, Reliability and Quality2/130Q1T1D1
Microbiology23/138Q1T1D2
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Agencia Código de Proyecto
CSIC-
Junta de AndaluciaAGR-125
Spanish Government-
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Echevarria, R.Universidad de Sevilla (Spain)
2Bautista-Gallego, J. CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
3Arroyo-López, F. N.University of Valencia (Spain)
4Garrido-Fernández, A.CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)