Año: 2015
Journal Impact Factor (JIF): 4.0520
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
CHEMISTRY, APPLIED | SCIE | 7/72 | Q1 | T1 | D1 |
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 7/125 | Q1 | T1 | D1 |
NUTRITION & DIETETICS | SCIE | 12/80 | Q1 | T1 | D2 |
Año: 2017
Journal Citation Indicator (JCI): 1,860
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
CHEMISTRY, APPLIED | 2/73 | Q1 | T1 | D1 | 97,95 |
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 4/157 | Q1 | T1 | D1 | 97,77 |
NUTRITION & DIETETICS | 4/101 | Q1 | T1 | D1 | 96,54 |
Año:
2015
CiteScore:
7,300
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 8/248 | Q1 | T1 | D1 |
Analytical Chemistry | 11/99 | Q1 | T1 | D2 |
SJR año:
2015
Factor de Impacto:
1,582
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Analytical Chemistry | 9/110 | Q1 | T1 | D1 |
Food Science | 14/302 | Q1 | T1 | D1 |
Medicine (miscellaneous) | 262/2830 | Q1 | T1 | D1 |
Agencia | Código de Proyecto |
---|---|
"Ramon y Cajal" program | RYC-2012-10456 |
ESF | - |
European Social Fund (ESF) | AGL2013-48291-R |
Spanish Ministry of Economy and Competitiveness | - |
Spanish National Research Council (CSIC) program | JAE-Pre104 |
# | Autor | Afiliación |
---|---|---|
1 | Rubio-Senent, Fátima | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |
2 | Martos, Sergio | Universidad de Sevilla (Spain) |
3 | Lama-Muñoz, Antonio | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |
4 | Fernández-Bolaños, José G. | Universidad de Sevilla (Spain) |
5 | Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |
6 | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |