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Physical Properties and Volatile Composition Changes of Cooked Sausages Stuffed in a New Casing Formulation Based in Surfactants and Lactic Acid During Long-Term Storage

Feng, Chao Hui ; Li, Cheng; García-Martín, Juan Francisco; Malakar, Pradeep Kumar; Yan, Yue; Liu, Yao Wen; Wang, Wei; Liu, Yun Tao; Yang, Yong

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2017
Volumen: 82
Número: 3
Páginas: 594 - 604
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
dialnet020-12-2024
scopus1521-12-2024
wos1521-12-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2017

Journal Impact Factor (JIF): 2.0180

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE54/133Q2T2D5

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 0,790

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY52/157Q2T1D467,20

Año:

2017

CiteScore:

3,300

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science71/269Q2T1D3

SJR año:

2017

Factor de Impacto:

0,827

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science50/318Q1T1D2
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Agencia Código de Proyecto
Biotechnology and Biological Sciences Research Council (BBSRC) of the United Kingdom-
meat processing key laboratory of Sichuan province - Chengdu Univ.15-R06
Natl. Natural Science Foundation of China31501550
Natl. Science Foundation of Sichuan Provincial, Dept. of Education16ZA0033
Sichuan Agricultural Univ.03120301
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Feng, Chao Hui Sichuan Agricultural University (China)
2Li, ChengSichuan Agricultural University (China)
3García-Martín, Juan FranciscoUniversidad de Sevilla (Spain)
4Malakar, Pradeep KumarNorwich Research Park (United Kingdom)
5Yan, YueChengdu Longquanyi District Center for Disease Control and Prevention (China)
6Liu, Yao WenSichuan Agricultural University (China)
7Wang, WeiChengdu University (China)
8Liu, Yun TaoSichuan Agricultural University (China)
9Yang, YongSichuan Agricultural University (China)