Año: 2018
Journal Impact Factor (JIF): 3.7140
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 23/135 | Q1 | T1 | D2 |
Año: 2018
Journal Citation Indicator (JCI): 1,470
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 14/162 | Q1 | T1 | D1 | 91,67 |
Año:
2018
CiteScore:
6,100
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 23/283 | Q1 | T1 | D1 |
SJR año:
2018
Factor de Impacto:
1,400
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 20/286 | Q1 | T1 | D1 |
Food Science | 20/325 | Q1 | T1 | D1 |
Agencia | Código de Proyecto |
---|---|
European Regional Development Fund | - |
Ministry of Economy and Competitiveness of Spain | - |
Spanish Council for Scientific Research | 20137R065 |
# | Autor | Afiliación |
---|---|---|
1 | Universidad Pablo de Olavide (Spain) | |
2 | García, Juan F. | Universidad de Sevilla (Spain) |