Fuente | Nº Citas | Fecha Actualización |
---|---|---|
dialnet | 0 | 20-12-2024 |
scopus | 21 | 21-12-2024 |
wos | 19 | 21-12-2024 |
Año: 2018
Journal Impact Factor (JIF): 2.0810
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 56/135 | Q2 | T2 | D5 |
Año: 2018
Journal Citation Indicator (JCI): 0,830
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 51/162 | Q2 | T1 | D4 | 68,83 |
Año:
2018
CiteScore:
3,700
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 74/283 | Q2 | T1 | D3 |
SJR año:
2018
Factor de Impacto:
0,783
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 67/325 | Q1 | T1 | D3 |
Agencia | Código de Proyecto |
---|---|
Japan Society for the Promotion of Science | P16104 |
JSPS | 16F16104 |
key research project Meat Processing Key Laboratory of Sichuan Province - Chengdu Univ | 15-R06 |
National Natural Science Foundation of China | 31501550 |
Natural Science Foundation of Sichuan Provincial Dept. of Education | 16ZA0033 |
Talent Project from Sichuan Agricultural Univ. | 03120301 |
# | Autor | Afiliación |
---|---|---|
1 | Sichuan Agricultural University; Chengdu University; Graduate School of Agricultural and Life Sciences The University of Tokyo (Japan) | |
2 | Graduate School of Agricultural and Life Sciences The University of Tokyo (Japan) | |
3 | Yoshimura, Masatoshi | Graduate School of Agricultural and Life Sciences The University of Tokyo (Japan) |
4 | Thuyet, Dang Quoc | Graduate School of Agricultural and Life Sciences The University of Tokyo (Japan) |
5 | García-Martín, Juan Francisco | Universidad de Sevilla (Spain) |