Ver Publicación - Prisma - Unidad de Bibliometría

Time course of l-tryptophan metabolites when fermenting natural grape musts: effect of inoculation treatments and cultivar on the occurrence of melatonin and related indolic compounds

Fernández-Cruz, E.; Cerezo, A. B.; Cantos-Villar, E.; Troncoso, A. M.; García-Parrilla, M. C. 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2019
Volumen: 25
Número: 1
Páginas: 92 - 100
Acceso abierto: Vía bronce
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
dialnet012-11-2024
scopus1913-11-2024
wos1913-11-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2019

Journal Impact Factor (JIF): 3.1370

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
HORTICULTURESCIE4/36Q1T1D1
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE40/139Q2T1D3

Año: 2019

Journal Citation Indicator (JCI): 1,200

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY26/162Q1T1D284,26
HORTICULTURE5/38Q1T1D288,16

Año:

2019

CiteScore:

4,700

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Horticulture5/84Q1T1D1

SJR año:

2019

Factor de Impacto:

0,938

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Horticulture4/102Q1T1D1
No existen datos para la revista de esta publicación.
Agencia Código de Proyecto
Spanish Ministry of Economy and CompetitivenessAGL2013-47300-C3-2-R; AGL2016-77505-C3-2-R
Spanish Ministry of Education, Culture and SportFPU13/04820
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Fernández-Cruz, E.Universidad de Sevilla (Spain)
2Cerezo, A. B.Universidad de Sevilla (Spain)
3Cantos-Villar, E.Instituto de Investigacion y Formacion Agraria y Pesquera (Spain)
4Troncoso, A. M.Universidad de Sevilla (Spain)
5García-Parrilla, M. C. Universidad de Sevilla (Spain)