Año: 2017
Journal Impact Factor (JIF): 2.9560
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 32/133 | Q1 | T1 | D3 |
CHEMISTRY, APPLIED | SCIE | 20/72 | Q2 | T1 | D3 |
Año: 2017
Journal Citation Indicator (JCI): 1,050
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
CHEMISTRY, APPLIED | 12/73 | Q1 | T1 | D2 | 84,25 |
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 31/157 | Q1 | T1 | D2 | 80,57 |
Año:
2017
CiteScore:
4,600
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 33/269 | Q1 | T1 | D2 |
SJR año:
2017
Factor de Impacto:
1,054
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 36/318 | Q1 | T1 | D2 |
Agencia | Código de Proyecto |
---|---|
Ministry of Economy and Competitiveness of the Spanish government | AGL2013-47300-C3-2-R |
# | Autor | Afiliación |
---|---|---|
1 | Ordóñez, J. L. | Universidad de Sevilla (Spain) |
2 | Callejón, R. M. | Universidad de Sevilla (Spain) |
3 | Troncoso, A. M. | Universidad de Sevilla (Spain) |
4 | Universidad de Sevilla (Spain) |