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Effect of spray-dried or reduced-cholesterol yolk and temperature on the linear viscoelastic properties of mayonnaise

GUERRERO, AF ; BALL, HR

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 1994
Volumen: 25
Número: 4
Páginas: 363 - 381
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
wos1621-12-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 1997

Journal Impact Factor (JIF): 0.6020

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE46/87Q3T2D6

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 0,590

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY77/157Q2T2D551,27

Año:

2011

CiteScore:

1,400

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Pharmaceutical Science66/169Q2T2D4
Food Science92/213Q2T2D5

SJR año:

1999

Factor de Impacto:

0,597

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Pharmaceutical Science20/108Q1T1D2
Food Science38/142Q2T1D3
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# Autor
1GUERRERO, AF 
2BALL, HR