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A comparative-study of physicochemical indexes (phenolic substances) which can affect the color of spanish red wines

HEREDIA, FJ; GUZMANCHOZAS, M

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 1994
Volumen: 23
Número: 1
Páginas: 33 - 42
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
wos213-11-2024

Año: 1997

Journal Impact Factor (JIF): 0.220

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE70/87Q4T3D8
NUTRITION & DIETETICSSCIE45/50Q4T3D9

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 0,130

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY138/157Q4T3D912,42
NUTRITION & DIETETICS83/101Q4T3D918,32

Año:

2011

CiteScore:

0,700

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science147/213Q3T3D7

SJR año:

1999

Factor de Impacto:

0,180

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science118/142Q4T3D9
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