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Effect of the maceration technique on the relationships between anthocyanin composition and objective color of Syrah wines

Góméz-Míguez, Manuela; Heredia, Francisco J. 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2004
Volumen: 52
Número: 16
Páginas: 5117 - 5123
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus5529-10-2024
wos5029-10-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2004

Journal Impact Factor (JIF): 2.3270

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
AGRICULTURE, MULTIDISCIPLINARYSCIE1/29Q1T1D1
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE5/58Q1T1D1
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE6/94Q1T1D1

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,470

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
AGRICULTURE, MULTIDISCIPLINARY4/71Q1T1D195,07
CHEMISTRY, APPLIED6/73Q1T1D192,47
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY14/157Q1T1D191,40

Año:

2011

CiteScore:

4,700

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
General Agricultural and Biological Sciences17/142Q1T1D2
General Chemistry46/351Q1T1D2
General Medicine771/3161Q1T1D3

SJR año:

2004

Factor de Impacto:

1,353

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous)13/147Q1T1D1
Chemistry (miscellaneous)35/352Q1T1D1
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# Autor Afiliación
1Góméz-Míguez, ManuelaUniversidad de Sevilla (Spain)
2Heredia, Francisco J. Universidad de Sevilla (Spain)