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Characterisation of tea leaves according to their total mineral content by means of probabilistic neural networks

McKenzie, James S.; Jurado, José Marcos ; de Pablos, Fernando

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2010
Volumen: 123
Número: 3
Páginas: 859 - 864
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus9521-12-2024
wos7621-12-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2010

Journal Impact Factor (JIF): 3.4580

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE4/70Q1T1D1
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE5/128Q1T1D1
NUTRITION & DIETETICSSCIE13/70Q1T1D2

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,860

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
CHEMISTRY, APPLIED2/73Q1T1D197,95
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY4/157Q1T1D197,77
NUTRITION & DIETETICS4/101Q1T1D196,54

Año:

2011

CiteScore:

6,000

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science5/213Q1T1D1
Analytical Chemistry11/86Q1T1D2

SJR año:

2010

Factor de Impacto:

1,981

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Analytical Chemistry9/101Q1T1D1
Food Science3/246Q1T1D1
Medicine (miscellaneous)139/2840Q1T1D1
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# Autor Afiliación
1McKenzie, James S.Universidad de Sevilla (Spain)
2Jurado, José Marcos Universidad de Sevilla (Spain)
3de Pablos, FernandoUniversidad de Sevilla (Spain)