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Sensory and chemical evaluation of winey-vinegary defect in virgin olive oils

Morales, MT; Luna, G; Aparicio, R 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2000
Volumen: 211
Número: 3
Páginas: 222 - 228
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
wos2729-10-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2000

Journal Impact Factor (JIF): 0.4380

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE63/95Q3T2D7

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 0,720

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY62/157Q2T2D460,83

Año:

2011

CiteScore:

3,300

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science32/213Q1T1D2
Industrial and Manufacturing Engineering28/269Q1T1D2
General Chemistry75/351Q1T1D3
Biotechnology68/207Q2T1D4
Biochemistry182/354Q3T2D6

SJR año:

2000

Factor de Impacto:

0,445

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Industrial and Manufacturing Engineering57/273Q1T1D3
Chemistry (miscellaneous)124/329Q2T2D4
Food Science52/143Q2T2D4
Biotechnology55/118Q2T2D5
Biochemistry172/260Q3T2D7
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# Autor
1Morales, MT
2Luna, G
3Aparicio, R