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Effect of extraction conditions on sensory quality of virgin olive oil

Morales, MT; Aparicio, R 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 1999
Volumen: 76
Número: 3
Páginas: 295 - 300
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus8829-10-2024
wos8129-10-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 1999

Journal Impact Factor (JIF): 1.2960

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE8/49Q1T1D2
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE13/91Q1T1D2

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 0,560

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
CHEMISTRY, APPLIED34/73Q2T2D554,11
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY80/157Q3T2D649,36

Año:

2011

CiteScore:

2,800

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
General Chemical Engineering51/257Q1T1D2
Organic Chemistry69/152Q2T2D5

SJR año:

1999

Factor de Impacto:

0,920

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Chemical Engineering (miscellaneous)32/305Q1T1D2
Organic Chemistry30/131Q1T1D3
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# Autor Afiliación
1Morales, MTCSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
2Aparicio, R CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)