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Role of hydrocolloids in the creaming of oil in water emulsions

Vélez, Genoveva; Fernández, Miguel A.; Muñoz, José; Williams, Peter A. ; English, Robert J.

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2003
Volumen: 51
Número: 1
Páginas: 265 - 269
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus5613-11-2024
wos5713-11-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2003

Journal Impact Factor (JIF): 2.1020

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
AGRICULTURE, MULTIDISCIPLINARYSCIE1/29Q1T1D1
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE5/94Q1T1D1
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE7/57Q1T1D2

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,470

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
AGRICULTURE, MULTIDISCIPLINARY4/71Q1T1D195,07
CHEMISTRY, APPLIED6/73Q1T1D192,47
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY14/157Q1T1D191,40

Año:

2011

CiteScore:

4,700

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
General Agricultural and Biological Sciences17/142Q1T1D2
General Chemistry46/351Q1T1D2
General Medicine771/3161Q1T1D3

SJR año:

2003

Factor de Impacto:

1,152

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous)17/143Q1T1D2
Chemistry (miscellaneous)46/353Q1T1D2
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# Autor Afiliación
1Vélez, GenovevaUniversidad de Sevilla (Spain)
2Fernández, Miguel A.Universidad de Sevilla (Spain)
3Muñoz, JoséUniversidad de Sevilla (Spain)
4Williams, Peter A. Wrexham Glyndŵr University (United Kingdom)
5English, Robert J.Wrexham Glyndŵr University (United Kingdom)