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Interfacial characteristics of food emulsifiers (proteins and lipids) at the air-water interface

Rodríguez Patino, Juan Miguel; Rodríguez Niño, María Rosario

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 1999
Volumen: 15
Número: 3-4
Páginas: 235 - 252
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus4513-11-2024
wos3813-11-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 1999

Journal Impact Factor (JIF): 0.9440

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
BIOPHYSICSSCIE38/55Q3T3D7
BIOCHEMISTRY & MOLECULAR BIOLOGYSCIE217/295Q3T3D8

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,030

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
BIOPHYSICS18/73Q1T1D376,03
CHEMISTRY, PHYSICAL34/156Q1T1D378,53
MATERIALS SCIENCE, BIOMATERIALS11/45Q1T1D376,67

Año:

2011

CiteScore:

4,700

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Biotechnology40/207Q1T1D2
Surfaces and Interfaces8/49Q1T1D2
Physical and Theoretical Chemistry31/136Q1T1D3
Colloid and Surface Chemistry5/12Q2T2D5

SJR año:

1999

Factor de Impacto:

0,432

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Medicine (miscellaneous)623/2845Q1T1D3
Biotechnology53/109Q2T2D5
Physical and Theoretical Chemistry76/126Q3T2D7
Surfaces and Interfaces31/46Q3T3D7
Colloid and Surface Chemistry10/14Q3T3D8
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# Autor
1Rodríguez Patino, Juan Miguel
2Rodríguez Niño, María Rosario