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Emulsifying properties of legume proteins at acidic conditions: Effect of protein concentration and ionic strength

Ladjal Ettoumi, Yakoub ; Chibane, Mohamed; Romero, Alberto

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2016
Volumen: 66
Páginas: 260 - 266
Acceso abierto: Vía verde
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus8021-12-2024
wos7021-12-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2016

Journal Impact Factor (JIF): 2.3290

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE32/130Q1T1D3

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,350

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY17/157Q1T1D289,49

Año:

2016

CiteScore:

4,600

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science27/260Q1T1D2

SJR año:

2016

Factor de Impacto:

1,352

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science23/273Q1T1D1
Food Science23/310Q1T1D1
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# Autor Afiliación
1Ladjal Ettoumi, Yakoub Université de Bejaia (Algeria)
2Chibane, MohamedUniversité de Bouira (Algeria)
3Romero, AlbertoUniversidad de Sevilla (Spain)