Año: 2023
Journal Impact Factor (JIF): 0.80
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
NUTRITION & DIETETICS | ESCI | 94/114 | Q4 | T3 | D9 |
Año: 2020
Journal Citation Indicator (JCI): 0,170
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
NUTRITION & DIETETICS | 89/106 | Q4 | T3 | D9 | 16,51 |
Año:
2020
CiteScore:
1,100
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 211/310 | Q3 | T3 | D7 |
Nutrition and Dietetics | 90/122 | Q3 | T3 | D8 |
Public Health, Environmental and Occupational Health | 400/526 | Q4 | T3 | D8 |
SJR año:
2020
Factor de Impacto:
0,221
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 221/376 | Q3 | T2 | D6 |
Public Health, Environmental and Occupational Health | 446/657 | Q4 | T3 | D7 |
Nutrition and Dietetics | 96/137 | Q4 | T3 | D8 |
# | Autor | Afiliación |
---|---|---|
1 | Djaoud, K. | Université de Bejaia (Algeria) |
2 | Arkoub-djermoune, L. | Université de Bejaia; Univ MouloudMammeri (Algeria) |
3 | Remini, H. | Université de Bejaia; Universite Mohand Akli Ouelhadj Bouira (Algeria) |
4 | Sait, S. | Université de Bejaia; Universite Mohand Akli Ouelhadj Bouira (Algeria) |
5 | Tazarourte, M. | Cevital Spa (Algeria) |
6 | Hadjal, S. | Cevital Spa (Algeria) |
7 | Romero-García, Alberto | Universidad de Sevilla (Spain) |
8 | Madani, K. | Université de Bejaia (Algeria) |
9 | Université de Bejaia (Algeria) |