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Influence of Fermentation Process on the Anthocyanin Composition of Wine and Vinegar Elaborated from Strawberry

Hornedo-Ortega, Ruth; Álvarez-Fernández, M. Antonia; Cerezo, Ana B.; Garcia-Garcia, Isidoro; Troncoso, Ana M.; Garcia-Parrilla, M. Carmen

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2017
Volumen: 82
Número: 2
Páginas: 364 - 372
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
dialnet020-12-2024
scopus4521-12-2024
wos4021-12-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2017

Journal Impact Factor (JIF): 2.0180

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE54/133Q2T2D5

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 0,790

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY52/157Q2T1D467,20

Año:

2017

CiteScore:

3,300

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science71/269Q2T1D3

SJR año:

2017

Factor de Impacto:

0,827

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science50/318Q1T1D2
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# Autor Afiliación
1Hornedo-Ortega, RuthUniversidad de Sevilla (Spain)
2Álvarez-Fernández, M. AntoniaUniversidad de Sevilla (Spain)
3Cerezo, Ana B.Universidad de Sevilla (Spain)
4Garcia-Garcia, IsidoroUniversidad de Cordoba (Spain)
5Troncoso, Ana M.Universidad de Sevilla (Spain)
6Garcia-Parrilla, M. CarmenUniversidad de Sevilla (Spain)