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Changes in the concentrations of free fatty acid, monoacylglycerol, and diacylglycerol in the subcutaneous fat of Iberian ham during the dry-curing process

Narváez-Rivas, Mónica; Vicario-Romero, Isabel María; Graciani-Constante, Enrique; León-Camacho, Manuel

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2007
Volumen: 55
Número: 26
Páginas: 10953 - 10961
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus2221-12-2024
wos2121-12-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2007

Journal Impact Factor (JIF): 2.5320

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
AGRICULTURE, MULTIDISCIPLINARYSCIE1/35Q1T1D1
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE7/103Q1T1D1
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE8/62Q1T1D2

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,470

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
AGRICULTURE, MULTIDISCIPLINARY4/71Q1T1D195,07
CHEMISTRY, APPLIED6/73Q1T1D192,47
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY14/157Q1T1D191,40

Año:

2011

CiteScore:

4,700

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
General Agricultural and Biological Sciences17/142Q1T1D2
General Chemistry46/351Q1T1D2
General Medicine771/3161Q1T1D3

SJR año:

2007

Factor de Impacto:

1,252

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous)21/172Q1T1D2
Chemistry (miscellaneous)52/370Q1T1D2
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# Autor Afiliación
1Narváez-Rivas, MónicaCSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
2Vicario-Romero, Isabel MaríaUniversidad de Sevilla (Spain)
3Graciani-Constante, EnriqueCSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
4León-Camacho, ManuelCSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)