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Characterization of olive paste volatiles to predict the sensory quality of virgin olive oil

García-González, Diego L. ; Tena, Noelia; Aparicio, Ramón

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2007
Volumen: 109
Número: 7
Páginas: 663 - 672
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus3929-10-2024
wos3129-10-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2007

Journal Impact Factor (JIF): 0.9110

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE52/103Q3T2D6
NUTRITION & DIETETICSSCIE43/56Q4T3D8

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 0,720

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY62/157Q2T2D460,83
NUTRITION & DIETETICS50/101Q2T2D550,99

Año:

2011

CiteScore:

2,800

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Industrial and Manufacturing Engineering35/269Q1T1D2
Food Science44/213Q1T1D3
General Chemistry95/351Q2T1D3
Biotechnology87/207Q2T2D5

SJR año:

2007

Factor de Impacto:

0,607

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Industrial and Manufacturing Engineering43/298Q1T1D2
Food Science46/169Q2T1D3
Chemistry (miscellaneous)113/370Q2T1D4
Biotechnology86/176Q2T2D5
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# Autor Afiliación
1García-González, Diego L. CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
2Tena, NoeliaCSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
3Aparicio, RamónCSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)