Año: 2019
Journal Impact Factor (JIF): 4.0060
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 28/139 | Q1 | T1 | D2 |
Año: 2019
Journal Citation Indicator (JCI): 1,450
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 15/162 | Q1 | T1 | D1 | 91,05 |
Año:
2019
CiteScore:
6,400
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 28/299 | Q1 | T1 | D1 |
SJR año:
2019
Factor de Impacto:
1,313
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 27/301 | Q1 | T1 | D1 |
Food Science | 27/377 | Q1 | T1 | D1 |
Agencia | Código de Proyecto |
---|---|
European Social Fund | AGL2016-79088R |
Mexican National Council of Science and Technology (CONACyT-Mexico) | - |
National Institute of Forestry, Agricultural and Livestock Research (INIFAP-Mexico) | - |
Spanish Ministry of Economy and Competitiveness | RyC2012-10456 |
# | Autor | Afiliación |
---|---|---|
1 | Hernández-Hernández, Carolina | Universidad de Sevilla; CSIC - Instituto de la Grasa (IG); Instituto Nacional de Investigaciones Forestales Agrícolas y Pecuarias (INIFAP) (Spain) |
2 | Morales-Sillero, Ana | Universidad de Sevilla (Spain) |
3 | Fernández-Prior, María África | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |
4 | Fernández-Bolaños, Juan | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |
5 | Aguilera-Herrera, María de la Paz | Centro Tecnológico del Olivar y del Aceite (CITOLIVA) (Spain) |
6 | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |