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Changes in the fatty acid and triacylglycerol profiles in the subcutaneous fat of Iberian ham during the dry-curing process

Narváez-Rivas, Mónica; Vicario, Isabel M.; Constante, E. Graciani; León-Camacho, Manuel 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2008
Volumen: 56
Número: 16
Páginas: 7131 - 7137
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus2113-04-2024
wos1913-04-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2008

Journal Impact Factor (JIF): 2,562

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
AGRICULTURE, MULTIDISCIPLINARYSCIE2/35Q1T1D1
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE10/107Q1T1D1
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE8/61Q1T1D2

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,470

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
AGRICULTURE, MULTIDISCIPLINARY4/71Q1T1D195,07
CHEMISTRY, APPLIED6/73Q1T1D192,47
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY14/157Q1T1D191,40

Año:

2011

CiteScore:

4,700

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
General Agricultural and Biological Sciences17/142Q1T1D2
General Chemistry46/351Q1T1D2
General Medicine771/3161Q1T1D3

SJR año:

2008

Factor de Impacto:

1,327

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous)24/175Q1T1D2
Chemistry (miscellaneous)44/375Q1T1D2
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# Autor Afiliación
1Narváez-Rivas, MónicaUniversidad de Sevilla (Spain)
2Vicario, Isabel M.Universidad de Sevilla (Spain)
3Constante, E. GracianiUniversidad de Sevilla (Spain)
4León-Camacho, Manuel Universidad de Sevilla (Spain)