Año: 2019
Journal Impact Factor (JIF): 4.5460
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
NUTRITION & DIETETICS | SCIE | 17/89 | Q1 | T1 | D2 |
Año: 2019
Journal Citation Indicator (JCI): 1,010
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
NUTRITION & DIETETICS | 28/106 | Q2 | T1 | D3 | 74,06 |
Año:
2019
CiteScore:
5,200
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 44/299 | Q1 | T1 | D2 |
Nutrition and Dietetics | 37/120 | Q2 | T1 | D4 |
SJR año:
2019
Factor de Impacto:
1,329
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 25/377 | Q1 | T1 | D1 |
Nutrition and Dietetics | 19/142 | Q1 | T1 | D2 |
Agencia | Código de Proyecto |
---|---|
Andalusian Council of Economy, Innovation, Science and Employment | CAROTINCO-P12-AGR-1287 |
CaRed: Spanish carotenoid network | BIO2017-90877-REDT |
IBR-Israeli Biotechnology Research, Ltd. | - |
Spanish State Secretariat of Research, Development and Innovation (Ministry of Economy and Competitiveness - FEDER, Carotenoid Network: from microbia and plants to food and health, CaRed) | AGL2012-37610; BIO2015-71703-REDT |
# | Autor | Afiliación |
---|---|---|
1 | Universidad de Sevilla (Spain) | |
2 | Stinco, Carla M. | Universidad de Sevilla (Spain) |
3 | Mapelli-Brahm, Paula | Universidad de Sevilla (Spain) |