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Modelling of drying kinetics and comparison of two processes: Forced convection drying and microwave drying of celery leaves (Apium graveolens L.)

Mouhoubi, Khokha; Boulekbache-Makhlouf, Lila ; Guendouze-Bouchefa, Naima; Freidja, Mohamed Lamine; Romero, Alberto; Madani, Khodir

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2019
Volumen: 43
Número: 2
Páginas: 48 - 69
Acceso abierto: Vía dorada
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus721-12-2024
wos722-12-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2023

Journal Impact Factor (JIF): 0.80

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYESCI150/173Q4T3D9

Año: 2020

Journal Citation Indicator (JCI): 0,160

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY146/163Q4T3D910,74

Año:

2019

CiteScore:

0,500

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Industrial and Manufacturing Engineering249/340Q3T3D8
Food Science243/299Q4T3D9

SJR año:

2019

Factor de Impacto:

0,152

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Industrial and Manufacturing Engineering248/408Q3T2D7
Food Science255/377Q4T3D7
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# Autor Afiliación
1Mouhoubi, KhokhaUniversité de Bejaia (Algeria)
2Boulekbache-Makhlouf, Lila Université de Bejaia (Algeria)
3Guendouze-Bouchefa, NaimaUniversité de Bejaia (Algeria)
4Freidja, Mohamed LamineUniversité de Bejaia; Université Mohamed Boudiaf - M'sila (Algeria)
5Romero, AlbertoUniversidad de Sevilla (Spain)
6Madani, KhodirUniversité de Bejaia; Centre de recherche en technologie agro-alimentaire (Algeria)