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Dairy dessert processing: Effect of sugar substitution by date syrup and powder on its quality characteristics

Djaoud, K ; Boulekbache-Makhlouf, L; Yahia, M; Mansouri, H; Mansouri, N; Madani, K; Romero, A

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2020
Volumen: 44
Número: 5
Número de artículo: e14414
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus1921-12-2024
wos1722-12-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2020

Journal Impact Factor (JIF): 2.190

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE90/143Q3T2D7

Año: 2020

Journal Citation Indicator (JCI): 0,510

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY96/163Q3T2D641,41

Año:

2020

CiteScore:

2,800

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Chemical Engineering (all)122/279Q2T2D5
Chemistry (all)177/398Q2T2D5
Food Science134/310Q2T2D5

SJR año:

2020

Factor de Impacto:

0,511

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Chemical Engineering (miscellaneous)108/351Q2T1D4
Chemistry (miscellaneous)161/487Q2T1D4
Food Science129/376Q2T2D4
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# Autor Afiliación
1Djaoud, K Université de Bejaia (Algeria)
2Boulekbache-Makhlouf, LUniversité de Bejaia (Algeria)
3Yahia, MUniversità degli Studi di Napoli Federico II (Italy)
4Mansouri, HLaboratoire de contrôle de qualité et de conformité (QualiLab) (Algeria)
5Mansouri, NLaboratoire de contrôle de qualité et de conformité (QualiLab) (Algeria)
6Madani, KUniversité de Bejaia; Commissariat à l'Energie Atomique (COMENA) (Algeria)
7Romero, AUniversidad de Sevilla (Spain)