Año: 2020
Journal Impact Factor (JIF): 6.4290
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 10/143 | Q1 | T1 | D1 |
Año: 2020
Journal Citation Indicator (JCI): 1,550
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 7/163 | Q1 | T1 | D1 | 96,01 |
Año:
2020
CiteScore:
6,600
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 37/310 | Q1 | T1 | D2 |
Microbiology (medical) | 23/116 | Q1 | T1 | D2 |
Polymers and Plastics | 19/158 | Q1 | T1 | D2 |
Safety, Risk, Reliability and Quality | 17/165 | Q1 | T1 | D2 |
Biomaterials | 29/106 | Q2 | T1 | D3 |
SJR año:
2020
Factor de Impacto:
1,098
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Polymers and Plastics | 14/174 | Q1 | T1 | D1 |
Safety, Risk, Reliability and Quality | 16/192 | Q1 | T1 | D1 |
Biomaterials | 25/125 | Q1 | T1 | D2 |
Food Science | 40/376 | Q1 | T1 | D2 |
Microbiology (medical) | 38/139 | Q2 | T1 | D3 |
Agencia | Código de Proyecto |
---|---|
Ministerio de Educacion, Cultura y Deporte, Spain by the concession of a Jose Castillejo grant | - |
# | Autor | Afiliación |
---|---|---|
1 | Universidad de Sevilla (Spain) | |
2 | Cejudo-Bastante, Cristina | Universidad de Cadiz (Spain) |
3 | Cran, Marlene J. | Victoria University Melbourne, Institute of Sustainable Industries and Liveable Cities (Australia) |
4 | Heredia, Francisco J. | Universidad de Sevilla (Spain) |
5 | Bigger, Stephen W. | Victoria University Melbourne, Institute of Sustainable Industries and Liveable Cities (Australia) |