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The impact of fermentation processes on the production, retention and bioavailability of carotenoids: An overview

Mapelli-Brahm, Paula; Barba, Francisco J. ; Remize, Fabienne; Garcia, Cyrielle; Fessard, Amandine; Mousavi Khaneghah, Amin; Sant'Ana, Anderson S.; Lorenzo, Jose M.; Montesano, Domenico; Meléndez-Martínez, Antonio J.

Tipo: Revisión
Año de Publicación: 2020
Volumen: 99
Páginas: 389 - 401
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus10913-11-2024
wos9529-10-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2020

Journal Impact Factor (JIF): 12.5630

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE3/143Q1T1D1

Año: 2020

Journal Citation Indicator (JCI): 1,510

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY9/163Q1T1D194,79

Año:

2020

CiteScore:

16,700

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Biotechnology10/282Q1T1D1
Food Science3/310Q1T1D1

SJR año:

2020

Factor de Impacto:

2,676

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Biotechnology19/321Q1T1D1
Food Science4/376Q1T1D1
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# Autor Afiliación
1Mapelli-Brahm, PaulaUniversidad de Sevilla (Spain)
2Barba, Francisco J. University of Valencia (Spain)
3Remize, FabienneUniversité de La Réunion (France)
4Garcia, CyrielleUniversité de La Réunion (France)
5Fessard, AmandineUniversité de La Réunion (France)
6Mousavi Khaneghah, AminUniversidade Estadual de Campinas (Brazil)
7Sant'Ana, Anderson S.Universidade Estadual de Campinas (Brazil)
8Lorenzo, Jose M.Fundación Centro Tecnolóxico da Carne (Spain)
9Montesano, DomenicoSection of Food Science and Nutrition (Italy)
10Meléndez-Martínez, Antonio J.Universidad de Sevilla (Spain)