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Olive oil is superior to other dietary fats for reducing cardiovascular risk in the fed state: A lipid and comprehensive perspective

Varela, Lourdes M.; Ortega, Almudena; López, Sergio; Bermúdez, Beatriz; Pacheco, Yolanda M.; Villar, José; Abia, Rocío; Muriana, Francisco J.G.

Tipo: Capítulo
Año de Publicación: 2010
Páginas: 351 - 370
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus030-11-2024
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# Autor Afiliación
1Varela, Lourdes M.CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
2Ortega, AlmudenaCSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
3López, SergioCSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
4Bermúdez, BeatrizCSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
5Pacheco, Yolanda M.CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
6Villar, JoséHospital Universitario Virgen del Rocío (Spain)
7Abia, RocíoCSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
8Muriana, Francisco J.G.CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)