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A comparative study of the analysis of free fatty acids in cheeses (Cow's, Ewe's and Goat's) with different ripening times using NIRS: Intact samples and fat extracts

González-Martín, I.; Hernández-Hierro, J. M.; Revilla, I.; Vivar-Quintana, A.; Morónsancho, R.; Salvador-Esteban, J.

Tipo: Ponencia
Año de Publicación: 2009
Volumen: 27
Número: SPEC. ISS.
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus013-11-2024

Año: 2009

Journal Impact Factor (JIF): 0.6020

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE79/118Q3T2D7

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 0,330

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY112/157Q3T3D828,98

Año:

2011

CiteScore:

0,900

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science123/213Q3T2D6

SJR año:

2009

Factor de Impacto:

0,250

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science121/236Q3T2D6
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# Autor Afiliación
1González-Martín, I.Universidad de Salamanca (Spain)
2Hernández-Hierro, J. M.Universidad de Salamanca (Spain)
3Revilla, I.Universidad de Salamanca (Spain)
4Vivar-Quintana, A.Universidad de Salamanca (Spain)
5Morónsancho, R.Universidad de Salamanca (Spain)
6Salvador-Esteban, J.Universidad de Salamanca (Spain)