Año: 2021
Journal Impact Factor (JIF): 6.6520
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 20/144 | Q1 | T1 | D2 |
Año: 2021
Journal Citation Indicator (JCI): 1,510
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 12/165 | Q1 | T1 | D1 | 93,03 |
Año:
2021
CiteScore:
9,300
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 26/338 | Q1 | T1 | D1 |
Biotechnology | 38/293 | Q1 | T1 | D2 |
SJR año:
2021
Factor de Impacto:
1,083
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 31/380 | Q1 | T1 | D1 |
Biotechnology | 53/320 | Q1 | T1 | D2 |
Agencia | Código de Proyecto |
---|---|
European Social Fund (ESF) | AGL2016-79088R |
Mexican National Council of Science and Technology (CONACyT-Mexico) | - |
National Institute of Forestry, Agricultural and Livestock Research (INIFAP-Mexico) | - |
Spanish Ministry of Economy and Competitiveness | - |
Spanish Ministry of Economy and Competitiveness Ramon y Cajal Programme | RyC2012-10456 |
# | Autor | Afiliación |
---|---|---|
1 | Instituto Nacional de Investigaciones Forestales, Agricolas y Pecuarias (Mexico) | |
2 | Fernández-Cabanás, Víctor M. | Universidad de Sevilla (Spain) |
3 | Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |
4 | Bermúdez-Oria, Alejandra | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |
5 | Morales-Sillero, Ana | Universidad de Sevilla (Spain) |