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Relating starter cultures to volatile profile and potential markers in green Spanish-style table olives by compositional data analysis

Garrido-Fernández, Antonio; Benítez-Cabello, Antonio ; Rodríguez-Gómez, Francisco; Jiménez-Díaz, Rufino; Arroyo-López, Francisco Noé; Morales, M. Lourdes

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2021
Volumen: 94
Número de artículo: 103659
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus821-12-2024
wos822-12-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2021

Journal Impact Factor (JIF): 6.3740

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
BIOTECHNOLOGY & APPLIED MICROBIOLOGYSCIE25/159Q1T1D2
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE22/144Q1T1D2
MICROBIOLOGYSCIE31/137Q1T1D3

Año: 2021

Journal Citation Indicator (JCI): 1,370

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
BIOTECHNOLOGY & APPLIED MICROBIOLOGY15/168Q1T1D191,37
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY18/165Q1T1D289,39
MICROBIOLOGY21/158Q1T1D287,03

Año:

2021

CiteScore:

10,400

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science17/338Q1T1D1
Microbiology20/156Q1T1D2

SJR año:

2021

Factor de Impacto:

1,131

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science28/380Q1T1D1
Microbiology39/174Q1T1D3
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# Autor Afiliación
1Garrido-Fernández, AntonioCSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
2Benítez-Cabello, Antonio CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
3Rodríguez-Gómez, FranciscoCSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
4Jiménez-Díaz, RufinoCSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
5Arroyo-López, Francisco NoéCSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
6Morales, M. LourdesUniversidad de Sevilla (Spain)