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Elucidation of the 3D structure of grape seed 7S globulin and its interaction with malvidin 3-glucoside: a molecular modeling approach

Chamizo-González, Francisco ; Gordillo, Belén; Heredia, Francisco J.

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2021
Volumen: 347
Número de artículo: 129014
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus2513-11-2024
wos2329-10-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2021

Journal Impact Factor (JIF): 9.2310

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE6/73Q1T1D1
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE8/144Q1T1D1
NUTRITION & DIETETICSSCIE6/90Q1T1D1

Año: 2021

Journal Citation Indicator (JCI): 1,890

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
CHEMISTRY, APPLIED3/75Q1T1D196,67
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY4/165Q1T1D197,88
NUTRITION & DIETETICS1/109Q1T1D199,54

Año:

2021

CiteScore:

13,100

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Analytical Chemistry6/130Q1T1D1
Food Science8/338Q1T1D1

SJR año:

2021

Factor de Impacto:

1,489

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Analytical Chemistry10/150Q1T1D1
Food Science11/380Q1T1D1
Medicine (miscellaneous)226/2548Q1T1D1
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Agencia Código de Proyecto
Ministerio de Economia y Competitividad, Spain, Gobierno de EspanaAGL201784793-C2; PRE2018-087184
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Chamizo-González, Francisco Universidad de Sevilla (Spain)
2Gordillo, BelénUniversidad de Sevilla (Spain)
3Heredia, Francisco J.Universidad de Sevilla (Spain)