Año: 2021
Journal Impact Factor (JIF): 9.2310
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
CHEMISTRY, APPLIED | SCIE | 6/73 | Q1 | T1 | D1 |
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 8/144 | Q1 | T1 | D1 |
NUTRITION & DIETETICS | SCIE | 6/90 | Q1 | T1 | D1 |
Año: 2021
Journal Citation Indicator (JCI): 1,890
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
CHEMISTRY, APPLIED | 3/75 | Q1 | T1 | D1 | 96,67 |
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 4/165 | Q1 | T1 | D1 | 97,88 |
NUTRITION & DIETETICS | 1/109 | Q1 | T1 | D1 | 99,54 |
Año:
2021
CiteScore:
13,100
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Analytical Chemistry | 6/130 | Q1 | T1 | D1 |
Food Science | 8/338 | Q1 | T1 | D1 |
SJR año:
2021
Factor de Impacto:
1,489
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Analytical Chemistry | 10/150 | Q1 | T1 | D1 |
Food Science | 11/380 | Q1 | T1 | D1 |
Medicine (miscellaneous) | 226/2548 | Q1 | T1 | D1 |
Agencia | Código de Proyecto |
---|---|
Spanish Ministry of Science, Innovation and University (Project CRITHVAL) | RTI2018-099260-A-100 |
Universidad de Sevilla, Spain | - |
# | Autor | Afiliación |
---|---|---|
1 | Martins-Noguerol, R. | Universidad de Sevilla (Spain) |
2 | Cambrollé, J. | Universidad de Sevilla (Spain) |
3 | Mancilla-Leytón, J. M. | Universidad de Sevilla (Spain) |
4 | Puerto-Marchena, A. | Universidad de Sevilla (Spain) |
5 | Muñoz-Vallés, S. | Universidad de Sevilla (Spain) |
6 | Millán-Linares, M. C. | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |
7 | Millán, F. | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |
8 | Martínez-Force, E. | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |
9 | Figueroa, M. E. | Universidad de Sevilla (Spain) |
10 | Pedroche, J. | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |
11 | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |