Año: 2021
Journal Impact Factor (JIF): 5.1230
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
BIOTECHNOLOGY & APPLIED MICROBIOLOGY | SCIE | 44/159 | Q2 | T1 | D3 |
Año: 2021
Journal Citation Indicator (JCI): 0,800
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
BIOTECHNOLOGY & APPLIED MICROBIOLOGY | 55/168 | Q2 | T1 | D4 | 67,56 |
Año:
2021
CiteScore:
5,300
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Plant Science | 79/482 | Q1 | T1 | D2 |
Biochemistry, Genetics and Molecular Biology (miscellaneous) | 13/64 | Q1 | T1 | D3 |
Food Science | 78/338 | Q1 | T1 | D3 |
SJR año:
2021
Factor de Impacto:
0,721
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 70/380 | Q1 | T1 | D2 |
Plant Science | 105/532 | Q1 | T1 | D2 |
Biochemistry, Genetics and Molecular Biology (miscellaneous) | 88/308 | Q2 | T1 | D3 |
Agencia | Código de Proyecto |
---|---|
Andalusia Regional Government (Spain) | 01272/2005; AGR/6509 |
# | Autor |
---|---|
1 | |
2 | |
3 | Bravo, V. |
4 | Sánchez, S. |