Año: 2021
Journal Impact Factor (JIF): 9.80
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 7/144 | Q1 | T1 | D1 |
Año: 2021
Journal Citation Indicator (JCI): 1,290
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 24/165 | Q1 | T1 | D2 | 85,76 |
Año:
2021
CiteScore:
11,800
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Applied Microbiology and Biotechnology | 9/118 | Q1 | T1 | D1 |
Food Science | 12/338 | Q1 | T1 | D1 |
SJR año:
2021
Factor de Impacto:
1,379
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Applied Microbiology and Biotechnology | 11/130 | Q1 | T1 | D1 |
Food Science | 14/380 | Q1 | T1 | D1 |
Agencia | Código de Proyecto |
---|---|
Andalusian Council of Economy, Innovation, Science and Employment | CAROTINCO-P12-AGR-1287 |
Consejeria de Economia, Conocimiento, Empresas y Universidad de la Junta de Andalucia | CAROTINCO-P12-AGR-1287 |
FEDER | - |
Spanish State Secretariat of Research, Development and Innovation (Ministry of Economy and Competitiveness) | AGL2012-37610 |
# | Autor | Afiliación |
---|---|---|
1 | Mapelli-Brahm, Paula | Universidad de Sevilla (Spain) |
2 | Universidad de Sevilla (Spain) |