Año: 2016
Journal Impact Factor (JIF): 1.4210
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 65/130 | Q2 | T2 | D5 |
CHEMISTRY, APPLIED | SCIE | 39/72 | Q3 | T2 | D6 |
Año: 2017
Journal Citation Indicator (JCI): 0,560
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
CHEMISTRY, APPLIED | 34/73 | Q2 | T2 | D5 | 54,11 |
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 80/157 | Q3 | T2 | D6 | 49,36 |
Año:
2016
CiteScore:
3,000
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
General Chemical Engineering | 77/277 | Q2 | T1 | D3 |
Organic Chemistry | 87/163 | Q3 | T2 | D6 |
SJR año:
2016
Factor de Impacto:
0,706
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Chemical Engineering (miscellaneous) | 68/332 | Q1 | T1 | D3 |
Organic Chemistry | 67/177 | Q2 | T2 | D4 |
Agencia | Código de Proyecto |
---|---|
CSIC through a PIE project | 2.0127e+139 |
Spanish Ministry of Economy and Competitiveness | AGL2013-45110-R |
# | Autor |
---|---|
1 | Marmesat, S |
2 | Morales, A |
3 | Ruiz-Mendez, MV |
4 | Marquez-Ruiz, G |
5 |