Año: 2021
Journal Impact Factor (JIF): 6.5750
| Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
|---|---|---|---|---|---|
| FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 21/144 | Q1 | T1 | D2 |
Año: 2021
Journal Citation Indicator (JCI): 1,240
| Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
|---|---|---|---|---|---|
| FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 29/165 | Q1 | T1 | D2 | 82,73 |
Año:
2021
CiteScore:
10,200
| Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
|---|---|---|---|---|
| Food Science | 20/338 | Q1 | T1 | D1 |
| Biotechnology | 31/293 | Q1 | T1 | D2 |
SJR año:
2021
Factor de Impacto:
1,079
| Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
|---|---|---|---|---|
| Food Science | 32/380 | Q1 | T1 | D1 |
| Biotechnology | 55/320 | Q1 | T1 | D2 |
| Agencia | Código de Proyecto |
|---|---|
| "V Own Research Plan" of the University of Seville (VPPI-US) | - |
| CSIC/Juan de la Cierva | FJCI-2017-33132 |
| European Social Fund | - |
| Spanish Ministry of Science, Innovation and Universities | AGL2016-80852-R |
| # | Autor | Afiliación |
|---|---|---|
| 1 | Lemus-Conejo, Ana | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |
| 2 | Medrano, Mayte | Hospital Universitario Virgen del Rocío (Spain) |
| 3 | López, Sergio | Universidad de Sevilla; CSIC - Instituto de la Grasa (IG); Hospital Universitario Virgen del Rocío (Spain) |
| 4 | Millán-Linares, María C. | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |
| 5 | Rosillo, María A. | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |
| 6 | Pérez-Simón, José A. | Hospital Universitario Virgen del Rocío (Spain) |
| 7 | Muriana, Francisco J. G. | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |
| 8 | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |