Año: 2021
Journal Impact Factor (JIF): 6.5750
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 21/144 | Q1 | T1 | D2 |
Año: 2021
Journal Citation Indicator (JCI): 1,240
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 29/165 | Q1 | T1 | D2 | 82,73 |
Año:
2021
CiteScore:
10,200
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 20/338 | Q1 | T1 | D1 |
Biotechnology | 31/293 | Q1 | T1 | D2 |
SJR año:
2021
Factor de Impacto:
1,079
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 32/380 | Q1 | T1 | D1 |
Biotechnology | 55/320 | Q1 | T1 | D2 |
Agencia | Código de Proyecto |
---|---|
"V Own Research Plan" of the University of Seville (VPPI-US) | - |
CSIC/Juan de la Cierva | FJCI-2017-33132 |
European Social Fund | - |
Spanish Ministry of Science, Innovation and Universities | AGL2016-80852-R |
# | Autor | Afiliación |
---|---|---|
1 | Lemus-Conejo, Ana | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |
2 | Medrano, Mayte | Hospital Universitario Virgen del Rocío (Spain) |
3 | López, Sergio | Universidad de Sevilla; CSIC - Instituto de la Grasa (IG); Hospital Universitario Virgen del Rocío (Spain) |
4 | Millán-Linares, María C. | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |
5 | Rosillo, María A. | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |
6 | Pérez-Simón, José A. | Hospital Universitario Virgen del Rocío (Spain) |
7 | Muriana, Francisco J. G. | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |
8 | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |