Año: 2022
Journal Impact Factor (JIF): 6.0
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 24/142 | Q1 | T1 | D2 |
Año: 2022
Journal Citation Indicator (JCI): 1,390
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 15/170 | Q1 | T1 | D1 | 91,47 |
Año:
2022
CiteScore:
10,600
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 26/359 | Q1 | T1 | D1 |
Biotechnology | 37/299 | Q1 | T1 | D2 |
SJR año:
2022
Factor de Impacto:
1,057
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 31/387 | Q1 | T1 | D1 |
Biotechnology | 53/318 | Q1 | T1 | D2 |
Agencia | Código de Proyecto |
---|---|
European Social Fund (ESF) | AGL2016-79088R |
Mexican National Council of Science and Technology (CONACyT-Mexico) | - |
National Institute of Forestry, Agricultural and Livestock Research (INIFAP-Mexico) | - |
Spanish Ministry of Economy and Competitiveness | - |
Spanish Ministry of Economy and Competitiveness Ramon y Cajal Programme | RyC2012-10456 |
# | Autor | Afiliación |
---|---|---|
1 | Hernández-Hernández, Carolina | Instituto Nacional de Investigaciones Forestales, Agricolas y Pecuarias (Mexico) |
2 | Fernández-Cabanás, Víctor M. | Universidad de Sevilla (Spain) |
3 | Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |
4 | Fernández-Prior, África | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |
5 | Universidad de Sevilla (Spain) |