Año: 2021
Journal Impact Factor (JIF): 16.0020
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 2/144 | Q1 | T1 | D1 |
Año: 2021
Journal Citation Indicator (JCI): 1,670
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 7/165 | Q1 | T1 | D1 | 96,06 |
Año:
2021
CiteScore:
18,100
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Biotechnology | 11/293 | Q1 | T1 | D1 |
Food Science | 3/338 | Q1 | T1 | D1 |
SJR año:
2021
Factor de Impacto:
2,402
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Biotechnology | 16/320 | Q1 | T1 | D1 |
Food Science | 3/380 | Q1 | T1 | D1 |
Agencia | Código de Proyecto |
---|---|
Andalusian Council of Economy, Innovation, Science and Employment | CAROTINCO-P12-AGR-1287 |
Consejeria de Economia, Conocimiento, Empresas y Universidad de la Junta de Andalucia | CAROTINCO-P12-AGR-1287 |
FEDER | - |
Spanish State Secretariat of Research, Development and Innovation (Ministry of Economy and Competitiveness) | AGL2012-37610 |
# | Autor | Afiliación |
---|---|---|
1 | Universidad de Sevilla (Spain) | |
2 | Mapelli-Brahm, Paula | Universidad de Sevilla (Spain) |