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Influence of different dispersing systems on rheological and microstructural properties of citrus fiber suspensions

Bruno, E.; Lupi, F. R. ; Martín-Piñero, M. J.; Girimonte, R.; Baldino, N.; Muñoz, J.; Gabriele, D.

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2021
Volumen: 152
Número de artículo: 112270
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus613-11-2024
wos629-10-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2021

Journal Impact Factor (JIF): 6.0560

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE29/144Q1T1D2

Año: 2021

Journal Citation Indicator (JCI): 1,360

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY20/165Q1T1D288,18

Año:

2021

CiteScore:

7,300

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science42/338Q1T1D2

SJR año:

2021

Factor de Impacto:

1,059

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science33/338Q1T1D1
Food Science33/380Q1T1D1
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# Autor Afiliación
1Bruno, E.Università della Calabria (Italy)
2Lupi, F. R. Università della Calabria (Italy)
3Martín-Piñero, M. J.Universidad de Sevilla (Spain)
4Girimonte, R.Università della Calabria (Italy)
5Baldino, N.Università della Calabria (Italy)
6Muñoz, J.Universidad de Sevilla (Spain)
7Gabriele, D.Università della Calabria (Italy)