Año: 2022
Journal Impact Factor (JIF): 4.30
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
CHEMISTRY, APPLIED | SCIE | 19/73 | Q2 | T1 | D3 |
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 43/142 | Q2 | T1 | D3 |
Año: 2022
Journal Citation Indicator (JCI): 0,850
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
CHEMISTRY, APPLIED | 17/77 | Q1 | T1 | D3 | 78,57 |
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 49/170 | Q2 | T1 | D3 | 71,47 |
Año:
2022
CiteScore:
5,500
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 90/359 | Q1 | T1 | D3 |
SJR año:
2022
Factor de Impacto:
0,651
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 83/387 | Q1 | T1 | D3 |
Agencia | Código de Proyecto |
---|---|
Carotenoid Network: from microbial and plants to food and health (CaRed) - Spanish Ministry of Economy and Competitiveness | BIO2015-71703-REDT |
FEDER | - |
Ibero-American Programme for Science, Technology and Development (CYTED) | 112RT0445 |
Secretaria Nacional de Educacion Superior, Ciencia, Tecnologia e Innovacion (SENESCYT) -Ecuador | - |
Spanish State Secretariat of Research, Development and Innovation (Ministry of Economy and Competitiveness) | AGL2012-37610 |
# | Autor | Afiliación |
---|---|---|
1 | Coyago-Cruz, Elena | Universidad Politécnica Salesiana, Quito (Ecuador) |
2 | Corell, Mireia | Universidad de Sevilla; Consejo Superior de Investigaciones Científicas (Spain) |
3 | Moriana, Alfonso | Universidad de Sevilla; Consejo Superior de Investigaciones Científicas (Spain) |
4 | Hernanz, Dolores | Universidad de Sevilla (Spain) |
5 | Stinco, Carla M. | Universidad de Sevilla (Spain) |
6 | Mapelli-Brahm, Paula | Universidad de Sevilla (Spain) |
7 | Universidad de Sevilla (Spain) |