Ver Publicación - Prisma - Unidad de Bibliometría

Phenolic content of extra virgin olive oil is essential to restore endothelial dysfunction but not to prevent vascular inflammation in atherosclerotic lesions of Apo E deficient mice

Claro, Carmen ; Ogalla, Elena; Rodriguez-Rodriguez, Rosalía; Herrera, María Dolores; Alvarez de Sotomayor, María

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2015
Volumen: 15
Páginas: 126 - 136
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus1013-11-2024
wos1113-11-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2015

Journal Impact Factor (JIF): 3.9730

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE8/125Q1T1D1

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,230

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY24/157Q1T1D285,03
NUTRITION & DIETETICS17/101Q1T1D283,66

Año:

2015

CiteScore:

4,800

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science25/248Q1T1D2
Medicine (miscellaneous)45/179Q1T1D3
Nutrition and Dietetics35/114Q2T1D4

SJR año:

2015

Factor de Impacto:

1,327

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science24/302Q1T1D1
Medicine (miscellaneous)363/2830Q1T1D2
Nutrition and Dietetics30/129Q1T1D3
No existen datos para la revista de esta publicación.
Agencia Código de Proyecto
Spanish Ministry of Science and InnovationPT-060000-2010-28
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Claro, Carmen Universidad de Sevilla (Spain)
2Ogalla, ElenaUniversidad de Sevilla (Spain)
3Rodriguez-Rodriguez, RosalíaUniversidad de Sevilla; Universitat Internacional de Catalunya (Spain)
4Herrera, María DoloresUniversidad de Sevilla (Spain)
5Alvarez de Sotomayor, MaríaUniversidad de Sevilla (Spain)