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Hydrolysis of chickpea proteins with Flavourzyme immobilized on glyoxyl-agarose gels improves functional properties

María del Mar Yust; María C. Millán-Linares; Juan María Alcaide Hidalgo; Francisco Millán Rodríguez; Justo Pedroche

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2013
Volumen: 19
Número: 3
Páginas: 217 - 223
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
dialnet002-10-2024
scopus2229-10-2024
wos2029-10-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2013

Journal Impact Factor (JIF): 0.9810

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE71/123Q3T2D6
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE48/71Q3T3D7

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 0,440

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
CHEMISTRY, APPLIED42/73Q3T2D643,15
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY90/157Q3T2D642,99

Año:

2013

CiteScore:

1,800

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Industrial and Manufacturing Engineering76/288Q2T1D3
Food Science92/238Q2T2D4
General Chemical Engineering108/270Q2T2D4
General Medicine1900/3233Q3T2D6

SJR año:

2013

Factor de Impacto:

0,639

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Industrial and Manufacturing Engineering63/344Q1T1D2
Chemical Engineering (miscellaneous)74/321Q1T1D3
Food Science66/283Q2T1D3
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# Autor
1María del Mar Yust
2María C. Millán-Linares
3Juan María Alcaide Hidalgo
4Francisco Millán Rodríguez
5Justo Pedroche