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Shear and dilatational rheological properties of vegetable proteins at the air/water interface

Mileti, Olga; Baldino, Noemi ; Carmona, Jose Antonio; Lupi, Francesca Romana; Muñoz, Jose; Gabriele, Domenico

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2022
Volumen: 126
Número de artículo: 107472
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus2113-11-2024
wos2129-10-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2022

Journal Impact Factor (JIF): 10.70

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE4/73Q1T1D1
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE5/142Q1T1D1

Año: 2022

Journal Citation Indicator (JCI): 2,180

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
CHEMISTRY, APPLIED3/77Q1T1D196,75
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY3/170Q1T1D198,53

Año:

2022

CiteScore:

19,300

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Chemical Engineering (all)8/272Q1T1D1
Chemistry (all)25/407Q1T1D1
Food Science6/359Q1T1D1

SJR año:

2022

Factor de Impacto:

2,578

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Chemical Engineering (miscellaneous)13/343Q1T1D1
Chemistry (miscellaneous)32/498Q1T1D1
Food Science3/387Q1T1D1
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# Autor Afiliación
1Mileti, OlgaUniversità della Calabria (Italy)
2Baldino, Noemi Università della Calabria (Italy)
3Carmona, Jose AntonioUniversidad de Sevilla (Spain)
4Lupi, Francesca RomanaUniversità della Calabria (Italy)
5Muñoz, JoseUniversidad de Sevilla (Spain)
6Gabriele, DomenicoUniversità della Calabria (Italy)