Ver Publicación - Prisma - Unidad de Bibliometría

Improving quality parameters of functional strawberry juices: optimization of prebiotic fiber enrichment and geraniol treatment

Cassani, L. ; Tomadoni, B.; Moreira, M.R.; Agüero, M.V.

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2018
Volumen: 11
Número: 11
Páginas: 2110 - 2124
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus1813-11-2024
wos1529-10-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2018

Journal Impact Factor (JIF): 3.0320

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE35/135Q2T1D3

Año: 2018

Journal Citation Indicator (JCI): 1,170

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY29/162Q1T1D282,41

Año:

2018

CiteScore:

5,400

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Safety, Risk, Reliability and Quality13/158Q1T1D1
Food Science35/283Q1T1D2
Industrial and Manufacturing Engineering40/335Q1T1D2
Process Chemistry and Technology12/61Q1T1D2

SJR año:

2018

Factor de Impacto:

1,222

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science27/325Q1T1D1
Process Chemistry and Technology6/72Q1T1D1
Safety, Risk, Reliability and Quality16/177Q1T1D1
Industrial and Manufacturing Engineering39/378Q1T1D2
No existen datos para la revista de esta publicación.
No exiten datos para esta publicación
# Autor
1Cassani, L. 
2Tomadoni, B.
3Moreira, M.R.
4Agüero, M.V.