Año: 2022
Journal Impact Factor (JIF): 5.20
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 34/142 | Q1 | T1 | D3 |
Año: 2022
Journal Citation Indicator (JCI): 0,970
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 40/170 | Q1 | T1 | D3 | 76,77 |
Año:
2022
CiteScore:
5,800
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Health Professions (miscellaneous) | 2/50 | Q1 | T1 | D1 |
Health (social science) | 41/344 | Q1 | T1 | D2 |
Plant Science | 73/487 | Q1 | T1 | D2 |
Food Science | 78/359 | Q1 | T1 | D3 |
Microbiology | 73/163 | Q2 | T2 | D5 |
SJR año:
2022
Factor de Impacto:
0,771
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 62/387 | Q1 | T1 | D2 |
Health Professions (miscellaneous) | 11/76 | Q1 | T1 | D2 |
Plant Science | 98/531 | Q1 | T1 | D2 |
Health (social science) | 83/371 | Q2 | T1 | D3 |
Microbiology | 68/178 | Q2 | T2 | D4 |
Agencia | Código de Proyecto |
---|---|
Consejeria de Transformacion Economica, Industria, Conocimiento y Universidades (Junta de Andalucia) | AT-5985; P20_01005 |
European Regional Development Fund (FEDER) | - |
Juan de la Cierva fellowship from the Spanish Ministry of Science and Innovation MCIN/AEI | IJC2019-040423-I |
MCIN/AEI | PID2019-110847RB-I00 |
# | Autor |
---|---|
1 | Haro, C. |
2 | |
3 | Marín-Sanz, M. |
4 | Sánchez-León, S. |
5 | Vaquero, L. |
6 | Pastor, J. |
7 | Comino, I. |
8 | Sousa, C. |
9 | Vivas, S. |
10 | Landa, B. B. |
11 |