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Evaluation of pH in Sausages Stuffed in a Modified Casing with Orange Extracts by Hyperspectral Imaging Coupled with Response Surface Methodology

Feng, Chao-Hui ; Arai, Hirofumi; Rodríguez-Pulido, Francisco J.

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2022
Volumen: 11
Número: 18
Número de artículo: 2797
Acceso abierto: Vía dorada
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus613-11-2024
wos629-10-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2022

Journal Impact Factor (JIF): 5.20

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE34/142Q1T1D3

Año: 2022

Journal Citation Indicator (JCI): 0,970

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY40/170Q1T1D376,77

Año:

2022

CiteScore:

5,800

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Health Professions (miscellaneous)2/50Q1T1D1
Health (social science)41/344Q1T1D2
Plant Science73/487Q1T1D2
Food Science78/359Q1T1D3
Microbiology73/163Q2T2D5

SJR año:

2022

Factor de Impacto:

0,771

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science62/387Q1T1D2
Health Professions (miscellaneous)11/76Q1T1D2
Plant Science98/531Q1T1D2
Health (social science)83/371Q2T1D3
Microbiology68/178Q2T2D4
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Agencia Código de Proyecto
Japan Science Society2022-3005
Kitami Institute of Technology-
Mishima Kaiun Memorial FoundationA-241
Northern Advancement Center for Science & Technology of Hokkaido JapanT-2-4
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor
1Feng, Chao-Hui 
2Arai, Hirofumi
3Rodríguez-Pulido, Francisco J.